Проговори 73-годишния мъж от Пиаченца, когото българското му семейство държеше седмици наред

...
Проговори 73-годишния мъж от Пиаченца, когото българското му семейство държеше седмици наред
Коментари Харесай

Българско семейство държи заключен възрастен италианец, дава му храна в кучешки панички и го бие-Снимки

Проговори 73-годишния мъж от Пиаченца, който българското му семейство държеше седмици наред затворен в гаража, като даже го хранели от съдове за куче.

Дъщерята от първия му брак Тамара разказа в изявление за италианския “Канале Чинкуе ”, че татко ѝ е бил обичай по време на “пленничеството ” си.

БЛИЦ напомня, че 59-годишната българска брачна половинка на италианския пенсионер и 37-годишният ѝ наследник са в затвора за практикуване на принуждение и за държане в плен на възрастния и болен човек.

“Полицията ме извика и първо ми сподели фотосите от вътрешността на малкия резервоар от ламарина ”, описа дъщерята като показва, че на фотосите се виждало дребното походно легло с дюшек, а на земята купички за кучета, от които ядял.

Имало и дребна тоалетна до тях, а също и дребна електрическа печка. Едва откакто разгледала фотосите, отишла в болницата, за да види татко си.

Дъщерята Тамара от първия брак Снимка:Матино Чинкуе

“В болничното заведение забелязах синини по тялото му – по левия крайник и по лявото рамо.

Той ми сподели, че тъщата го биела – не жена му, нито доведеният му наследник, а точно майката на брачната половинка. Тя го удряла и с бастун по главата ”, добави дъщерята.

“Добре че пристигна, Тамара, търсих те ”, споделил възрастният човек на щерка си в болничното заведение.  Според дамата той още преди този момент желал да отиде при нея, само че българското му семейство не му разрешавало.

В пандиза са българската брачна половинка и нейният наследник, до момента в който за 78-годишната тъща на пенсионера има възбрана да се доближава до него.

Предполага се, че мъжът е  бил затворен в гаража още отпреди Коледа.

Според предаването управляващите в този момент обмислят дали да насочат и обвиняване за проявена свирепост, което може да е утежняващо виновността събитие.

“Биеха ме непрекъснато, в този момент съм добре, наподобява ми като парадайс ”, каза пред камерите на предаването 73-годишният мъж от болничното легло в болничното заведение на Пиаченца.

Версията на брачната половинка

Нашенската брачна половинка в тил преди ареста й

Тя не помни по кое време тъкмо са сложили контейнера.

“Само през оня ден го оставихме в къщичката и го заключихме, с цел да не падне. ” Това е тезата и на сина на дамата, който беше задържан още на 10 февруари.

Тогава след сигнал на съседи, чуващи шумове и тътен, полицията отвори контейнера и видя затворения в него мъж. Съседите го чували да вика за помощ и съгласно тях обстановката била такава от седмици.

Нашенката твърди, че мъжът ѝ се хранел постоянно в къщата със фамилията си.

“Когато излизаше на открито, спираше хора и им споделяше, че го бием, само че той не беше наред с главата си. Никога не сме го били ”, твърди още българката.

Предполага се, че може и да става въпрос за плен повече от два месеца.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР